tag:blogger.com,1999:blog-13548869.post114487393894721627..comments2023-10-08T11:21:52.435+02:00Comments on Vinlusen: HögalidVinlusenhttp://www.blogger.com/profile/11563561266778507450noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-13548869.post-1144926133085544832006-04-13T13:02:00.000+02:002006-04-13T13:02:00.000+02:00Jäpp. Och det blev det. Bra alltså. Allt detta var...Jäpp. Och det blev det. Bra alltså. Allt detta var en retrospektiv kuggfråga. Idag mot Ö-gothland.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13548869.post-1144918516980321832006-04-13T10:55:00.000+02:002006-04-13T10:55:00.000+02:00Det verkar som ni gör receptet ur en av Anna Berge...Det verkar som ni gör receptet ur en av Anna Bergenströms kokböcker. Jo, det vinet blir nog bra. Glad påsk och hilsa Malme!<BR/> <BR/>Puss och kram,<BR/>VinlusenVinlusenhttps://www.blogger.com/profile/11563561266778507450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13548869.post-1144916817232462202006-04-13T10:26:00.000+02:002006-04-13T10:26:00.000+02:00Cappello di Prete, Vendemmia 2000, Salento Rosso. ...Cappello di Prete, Vendemmia 2000, Salento Rosso. Till en dödens lammunge, täckt med provencalsk kryddmix och fylld med vitlökar och sardeller. Mynta lite här och där i bulgur (bulgúr i Skanör) och på steken. En ratatujj som får hela Möllevången att rabbla lovsuror långt in på småtimmarna. Vad tror Das Weinlaus om det?Anonymousnoreply@blogger.com