tag:blogger.com,1999:blog-13548869.post115970713413947374..comments2023-10-08T11:21:52.435+02:00Comments on Vinlusen: Conociéndome, conociéndote*Vinlusenhttp://www.blogger.com/profile/11563561266778507450noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-13548869.post-1159769899201344872006-10-02T08:18:00.000+02:002006-10-02T08:18:00.000+02:00Karaoke är något av det absolut roligaste! I Gubbi...Karaoke är något av det absolut roligaste! I Gubbis har vi dessutom en av de bästa karaokebarerna!Hannahttps://www.blogger.com/profile/04756152743309380799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13548869.post-1159738049391114172006-10-01T23:27:00.000+02:002006-10-01T23:27:00.000+02:00Tack för informationen! Jo, den smakade gott.Tack för informationen! Jo, den smakade gott.Vinlusenhttps://www.blogger.com/profile/11563561266778507450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13548869.post-1159737506119060362006-10-01T23:18:00.000+02:002006-10-01T23:18:00.000+02:00Apropå Drappier så skulle jag tro att det helt enk...Apropå Drappier så skulle jag tro att det helt enkelt är en Extra Brut, utan något socker. Juhlin räknar upp några olika beteckningar för odoserade champagner, t ex Sans Sucre, Sans Liqueur, Non Dosé... Han översätter ocså "dosage" med sockertillsats. Utan dosage blir det alltså mycket riktigt en torr Liqueur de expedition. Hoppas den smakade - har inte haft chans att pröva själv!konjärenhttps://www.blogger.com/profile/14564047502823483226noreply@blogger.com