tag:blogger.com,1999:blog-13548869.post115084099594670225..comments2023-10-08T11:21:52.435+02:00Comments on Vinlusen: Chardonnay-Viognier, 2-2Vinlusenhttp://www.blogger.com/profile/11563561266778507450noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-13548869.post-1151177958015753062006-06-24T21:39:00.000+02:002006-06-24T21:39:00.000+02:00man tackar o bockar ändå.man tackar o bockar ändå.Xtianhttps://www.blogger.com/profile/15815934485621894346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13548869.post-1151146642659066842006-06-24T12:57:00.000+02:002006-06-24T12:57:00.000+02:00Jag är fel person att fråga. Viognier är inte en d...Jag är fel person att fråga. Viognier är inte en druva som jag gillar särskilt mycket. Clay Station kan vara OK. Kanske Cline.Vinlusenhttps://www.blogger.com/profile/11563561266778507450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13548869.post-1150910465232937972006-06-21T19:21:00.000+02:002006-06-21T19:21:00.000+02:00fasiken vad bra att Viognier kom upp.. Jag fick av...fasiken vad bra att Viognier kom upp.. Jag fick av min otroligt vinintresserade/-kunnige chef tipset att testa viner på Viognier. (detta mest pga av att jag inte hittat hem bland vita viner och är trött på smöriga chardonnayer och försiktigt, avvaktande positiv till Riesling, men långtifrån där.<BR/>However. Köpte en Tabihlk(?), 100% Viognier, tipsat på systemet. Ooohh, spritigt, lite dammigt arkiv över doften. Vetitusan. Har du tips på hur jag kanske skall ta mig vidare med Viognier? Eller andra vitvinstips (uppväxt med extremt dåliga minnen av Green Pearl och Val de Loire..)<BR/><BR/>(sorry för långt inlägg)Xtianhttps://www.blogger.com/profile/15815934485621894346noreply@blogger.com