I sommarstugan finns det alltid råvaror, de flesta har inte passerat bästföredatum. Igår gjorde jag en pastasås med svartögda bönor. Till den al dente-kokt spagetti. Fick häromdagen höra att pastan får lägre GI om den kokas på det sättet dvs med tuggmotstånd. Till maten drack jag ett glas av La Gascogne par Alain Brumont VdP Gros Manseng Sauvignon Blanc. Två observationer. 1. Flaskan har naturkork, brukade den inte förslutas med plast? 2. Jag hade mer passionerade känslor för den här blandningen för fem år sedan. Jag tycker att den smakar tutti frutti nu. Det är ett hyggligt vin men vi får fortsätta umgås som vänner. Det blir bäst så.
http://www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=2882&Butik=0&SokStrangar=
- Posted using BlogPress from my iPhone
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar