22 augusti 2011

2011:50 Risk

Jag vet inte hur många som läser min blogg. Jag vet att några nära vänner gör det. Nu har jag fått ett par kommentarer som visar att åtminstone två, eller det kan också vara en person som har skrivit två gånger, har läst och reagerat. Den första kommentaren togs bort, den andra kommentaren som jag nyss läste gjorde att jag tog bort stora delar av texten eftersom de personer som beskrevs där lätt skulle kunna känna igen sig. Så här skrev en av kommentatorerna: "Alltså, har du tänkt på att det finns en chans att människorna på restaurangen kanske läser din blogg? Jag är i och för sig varken han (...), men det kunde lika gärna varit mig du kommenterade den där kvällen. Just sayin'. " 
Jag satte bokstavligen hjärtat i halsgropen. Nej, jag tycks ha låtit tankeförmågan gå på semester, skulle jag vilja svara. Nu ska jag börja låta den jobba igen.


Har en vän på besök. Vi har ätit pasta med kantareller och druckit Le Chenin.


1 kommentar:

Ulle sa...

Hej! Det var jag som tog bort kommentaren i förra inlägget. Skulle skriva något om att du skriver bra, men så tyckte jag att det blev töntigt och försökte ta bort den. Dessutom länkade mitt google-ID till en blogg jag hade när jag var 18 och då skämdes jag. Men det verkade inte funka, för mitt namn stod kvar men inte kommentaren och då verkade jag ännu töntigare. Förlåt för det!