20 juni 2009

2009:116 En hemlig dryck


Ja, för en gång skull tänker jag låta rubriken ha med innehållet att göra. Vad drycken innehåller berättar jag därför inte. Men namnet slutar på vin. Och jag kommer att ordna en provning av denna förmodligen odrickbara bastard från sydvästra Kina någon gång i sommar. De som kan gissa vad det innehåller, ledtråd på bilden, får gärna vara med.

Fredagen var för övrigt twittermässig med ett misslyckat försök att få Missing Sync att fungera, ett lyckat reklamerande av blåfärgande kläder, en utskickad rosa kyckling, en tripp till 马连道茶城 Maliandao Chacheng (testaden), en inställd qin-konsert, ett kemtvättsbesök, en fantastisk middag på Feiteng Yuxiang - ni kommer att ångra att ni aldrig kom och hälsade på - och Åh vilket party!

Andra året utan midsommarfirande således.

Stephen Fry bloggar på nytt. Om Iphone 3GS. Idag åker jag till Changchun för att i morgon springa 15 kilometer och sedan (kanske) dansa kring stången.

1 kommentar:

Byss sa...

Din botaniskt välorienterade lillebror gissar på ingefärsvin. Mest för att du förmodligen skulle kalla det för bastard, och lite för att det var gott och sliskigt när jag drack det för ett antal år sedan på södra halvklotet. Och för att ingefära väl är poppis i södra Kina?

Märkliga kryddburkar dock, skall sägas.