29 augusti 2008

34. Finfint i Fiskis och lika hurtrevligtsomhelst i Hornstull

Nu sitter jag i en lägenhet på Reimersholme och icke-jobbar. Men det är slut med det om några minuter. Ville bara skriva att jag var på en fantastiskt trevlig middag hos Mathimlen med make och barn i onsdags. Där var andra trevliga gäster också. Alltså förutom mig. En familj från Singapore, en kille från Sumpan och en tjej från Kransen. Bra vibbar hela kvällen. Och så trevligt att jag glömde kolla vilka viner vi drack. Förutom Fontana Candida som faktiskt hade lite oljiga rieslingtoner trots att det inte finns något av druvan i den. Innan middagen hade jag köpt en frisk getfeta på butiken i förorten. Den åt vi senare.

Jag var för övrigt också på en kanonsupé hos hemliga morsan häromdagen. Där åt vi riskor, lamm och drack Conde de Valdemar Gran Reserva. Kloka K sade något av det roligaste jag hört på länge. Men eftersom jag inte längre citerar så får ni inget veta.
Nu ska jag jobba-jobba.

Fontana Candida Frascati (nr 2410)

Conde de Valdemar Gran Reserva (nr 12601)

1 kommentar:

Space babe sa...

Å, vad bra att du hade trevligt! Jag hade också supertrevligt! Jag minns inte heller vad vi drack och orkar inte kolla flaska/BiB.