4 december 2007

Årets första glögg

Jag är på en releasefest för en ny bok om PR i Kina: "Catching Up Fast. PR and Marketing In a Web 2.0 China". Eftersom boken har svenska författare så är temat för festen svensk jul. Jag hinner dricka ett glas av glöggen* som serveras - vinsmakande, utan för kraftig sötma och med väl integrerad alkohol - och lyssna på författarnas korta presentationer när febern plötsligt tar min kropp i besittning. Jag blir tvungen att lämna festen omedelbart. Väl tillbaka på hotellet går jag omedelbart till sängs men vaknar sedan med jämna mellanrum under natten och hinner då läsa hela boken. Den borde vara intressant för alla som jobbar med PR och marknadsföring i Kina. Men även för andra, som likt mig, är generellt intresserade av Kina. Dessutom välskriven - engelskan flyter.

* En av svenskarna sade att det var en av årets finare sorter. Att konjak ingick i receptet och att den hade köpts på IKEA här i Peking. Jag blev dålig innan jag han kolla vad den hette.

1 kommentar:

Space babe sa...

Jag får associationer till Proust av dina berättelser om människor, mat, restauranger, fester och plötsliga feberattacker. Du ska veta att jag håller Proust högt. Hoppas du är kry nu!