6 december 2007

Torsdag på kontoret

Ikväll var det provning av mousserande på the Bookworm. Tre bubbel och en äkta champagne. Jag var inte där. Skälet var att jag - trots tillfrisknande - inte kände mig iform för att dricka alkohol. Istället blev jag på kontoret till halv nio. Den sista timmen jobbade jag inte. Istället åt jag sichuanesiskt som receptionisten hade beställt. Vi var fem stycken som delade på några rätter i det lilla hörnrummet som används som fikarum. En ny bekantskap - M från Shanghaikontoret - fick ge prov på sin vokala förmåga. Han sjöng riktigt bra. Och det var nyttigt för mig att vara där för de andra talade inte ett ord engelska. Så jag fick verkligen öva min hörförståelse. Jo, lite engelska blev det. Vi sjöng "Jingle Bells" och "Rudolf the Rednosed Reindeer" tillsammans. Alla var nyktra.

Ni som fortfarande läser ska få hjälpa mig. Om ni går in på www.bjbus.com och först klickar på "English Version" och sedan på "Map", ser ni någonting? Vilken browser har ni? För jag lyckas inte se något varken med Mozilla, Safari eller Opera. Krävs Internet Explorer månne?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Med Explorer kom det fram ett nytt fönster, men där kartan skulle vara var det tomt. Kartan verkar inte fungera. Med Firefox syntes ingenting alls.

Space babe sa...

Så ser det ut för mig också.