27 oktober 2005

Två bröder. Tävling!

Liksom bröderna Lurton kan skapa storartade viner kan bröderna, ja hrm, skapa storartad vadå? Två av männen på bilden är nämligen bröder men de har olika efternamn. Vilka är de (platser från vänster till höger i bild)? Vad heter de och varför är de aktuella? Första riktiga svaret belönas med en flaska gewurtztraminer!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoho, lätt! Från vänster till höger; David Sylvian, Steve Jansen och David Lea. De två förstnämnda är bröder men har bytt till lite mer pretentiösa efternamn. Den inbördes ordningen kan var fel, skall ödmjukt erkännas. Brödernas förkärlek för lustiga masker gör mig förvirrad.

Vinlusen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Vinlusen sa...

Du är inte helt fel ute vad gäller namnen på två av de inblandade. Placeringen är fel. Och varför är de mer aktuella än någonsin just nu? Andra bloggläsare - ni har i princip öppet mål. Googla bar lite så får ni se.

Anonym sa...

Nine Horses heter bandet som de nyss bildat. Ordningen är tvärtom, om du hajjar. Aktuella är de för att många +40 är glada för att det här är det närmaste en återförening av Bröderna Lindqv- förlåt, Japan skall det vara, man kan komma.