21 april 2007

Brännvin från Mongoliet

4 kommentarer:

Space babe sa...

Jag måste visa bilden för min mongoliska kompis som är gift med en svensk f d kulturattaché i Kina som kan typ 11 centralasiatiska språk (bl a kinesiska och mongoliska) och doktorerade på miao-språket.

Måste säga att det är sååå spännande att läsa om dina upplevelser! Gillar också dina kinesiskalektioner på bloggen! Mer sånt! Din dialog var inte helt enkel för mig heller. Kan inga tekniska termer.

Blir lite avis. Jag vill OCKSÅ va i Kina, iaf ibland. Men trivs faktiskt utmärkt m mitt liv i Sv. Hm, jag borde kanske mejla dig ist f att ta upp plats här.

Lagers tabberas sa...

Ja vem skulle inte vilja vara i Kina. Funderar på OS nästa år! om inte förr.
Fö övrigt och appropås brännvinet så är jag aldrig så glad för att vara nykterist som när jag är i Kina. Varje gång någon öppnar en flaska så doftar det flygbränsle i hela rummet.

Anonym sa...

Hej Vinlusen, läste av en händelse din kommentar om mina DJ-färdigheter i ditt inlägg från den 23 februari. Tack för så fina kommentarer! Du verkar vara bortrest långt bort i "Orienten" men för dina trogna läsare kan jag berätta att jag spelar på Snotty igen lördag 5 maj! Ett sjysst helgtips för er som vill vidga era musikaliska vyer... Saludos, El Kommandante (www.wichita-linemen.com)

Martin sa...

Akta dig för kinesiskt brännvin som säljs i plastpåse...