18 november 2005

Vi gör en vintidning

Vi tar några snygga källarbilder på barriques. Sedan intervjuar vi en gråhårig man i tweedkavaj bland rankorna. Han kan väl hålla i en druvklase och plira mot solen. Och säga något om vinets plats i livet. Det var förresten länge sedan vi skrev om Château Petrus. Och någon av bröderna Mondavi lever kanske fortfarande. Och så slänger vi in lite annonser i slutet. De håller förresten på att spränga bort en massa berg i östra Rumänien så det lär blir en skitfin artonhåls där. Jo, vi samlar ihop några gubbs i ett Rhenslott så får de betygsätta riesling. Det blir super. Österrike ska vi inte heller glömma. Kanske kan vi hitta ett före detta fotbollsproffs med ett slott någonstans. Och bungalows i Belize. Tryffel hörde jag någon! Skitbra. Ostron gör sig alltid bra på bild. Kan vi inte ha det goda livet som tema?

3 kommentarer:

Redaktörn sa...

Du tar ju brödet ur munnen på mig. Var har du fått tag i Formeln? I jurnalistikens slutsten? Vad ska man göra nu när Hemligheten är avslöjad?

Anonym sa...

Äntligen någon som klär av måbra-tidningarna på bara skinnet. Go vinlusen GO!!!

Alice sa...

Byt ut ordet vin mot choklad eller whisky och du har ytterligare två publikationer. Däremot klarar sig världen inte utan Allt om Mat. Eller så är det jag som inte kan betala hyran utan den.