20 maj 2006

Vin i popen. Del III. En ledtråd.

Nu ska ni klara det. Titta på bilden och använd era sökmotorer. Apropå pop försökte jag utnyttja mina presentcheckar på Mega idag. Det blev oförättat ärende eftersom Candi Statons senaste var slutsåld. Det fanns inget annat jag ville ha. Och så märker jag att skivorna har blivit hutlöst dyra. 199 kr är normalpriset på Mega. Kanske har skivindustrin insett att alla som respekterar upphovsrätt och fortfarande lever i CD-världen är beredda att betala. Jag har ju ålagt mig skivinköpsförbud så dessa presentcheckar är mitt enda sätt att komma över nya plattor. Väntar därför tålmodigt på att nästa sändning av "His Hands" ska komma in. Cyklade sedan hem genom det härligt gråa, finregniga Stockholm och fastnade framför kraftboken igen. Lunch!

5 kommentarer:

Anonym sa...

http://thepiratebay.org/details.php?id=3480719

Anonym sa...

så länge, så att säga, tills skivan kommer in

Vinlusen sa...

Hey anonymous! Tack för tipset även om jag tycker att det är väldigt tveksamt att inte respektera upphovsrätt. Jag kommer att köpa skivan. Apropå upphovsrätt, jag är inte helt säker på att mitt bildbruk är OK. Så länge jag inte tjänar pengar på bloggen tycker jag inte att det känns helt fel. Det är ju inte så att de som läser min blogg annars skulle betala googles bildsökning för att titta på dem. Men jag är beredd att sluta med bilder om någon kan övertyga mig att det jag gör är fel.

Kritan sa...

Deep Purple. Come taste the Band. Borde man ju satt utan ledtråd...

Anonym sa...

Kära Daniel!
Har nu landat på moderkontinenten igen! En bitsk men härlig värme möter mig här. Det är den perfekta säsongen nu! 25-30 och inte så luftfuktigt, ganska svala nätter! / E