12 december 2008

77. Jag har min tid nu

Det var lagom att lämna den norska restaurangen där det svenska julfirandet i Young Professionals regi hade ägt rum. Jag hade hamnat vid samma bord som smarta TL, hennes kompis DC och lokala V. Buffén var av slaget "en runda räcker". Guttaperkaliknande köttbullar, metallsmakande lax och snöpta prinskorvsappendiciter tronade på långbordet bland i övrigt aberrant förverkligade uppfattningar om skandinavisk kokkonst. Efterrätter som man kunde avstå med ögat. Märkliga snapsar serverades också. Men jag var smått salig på några mess med GY så jag orkade inte låta smaknerver och magsyra förstöra kvällen. Dessutom var där många trevliga människor och i de spräckta högtalarna spelades en av världens bästa låtar, Thunder Road, när jag bestämde mig för att vingla hem strax före midnatt.

Uppdatering: festen var trevligt ordnad. Maten kan inte skyllas på arrangörerna utan på restaurangen 66 North Norwegian Restaurant där tillställningen ägde rum. Beklagar om någon av arrangörerna har läst detta och tror att jag lägger skulden på dem. En av gästerna vid mitt bord sa för övrigt att maten på den ordinarie menyn är bra. Och skinkan samt några små fyllda gurkstänger var faktiskt goda.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså. Har det här blivit en datingblogg istället för en vinblogg?

Anonym sa...

GY, alltså? Vi har lite svårt att hänga med i alla initialerna.
kb

Anonym sa...

Vi, din fan club, hade sammanträde i fredags och kräver nu med en räst att du ger alla personer riktiga alias som går att komma ihåg istället för denna skara bokstavsvuxna. GL kan gärna få heta Arthur eller Beda , vad som helst som minskar förvirringen!

Vinlusen sa...

Ska bli. Börjar i morgon.