16 mars 2006
Fyra sorters champagne på en torsdag
Champagne dricker man inte tillräckligt ofta. Man firar helt enkelt inte tillräckligt ofta. Alice har fått ett nytt jobb och vill fira det med champagne. Det vill vi också. Och så vi vill fira att vi får behålla henne i Stockholm under minst sex månader. Så vi sitter i hennes lägenhet och dricker det ni kan se på bilderna.
Korta omdömen:
André Clouét - bitter
Lanson - jästig
Pommery - fin mousse, dvs små bubblor
Moët & Chandon Imperial Brut - hockeychampagnen smakar som vanligt
Och så åt vi en rotsaksgratäng, kronärtsskockor, garam masalakryddade vitkålschips, småkakor och en tredjedels bröllopstårta från "En liten smula". Nu ska jag sova.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
La du upp det där när du kom hem efter att ha diskat (tusen tack) alla mina vinglas. Imponerande och gränsande till övereffektivt.
Ja, jag höll faktiskt på till strax efter tolv. Tack själv!
Vad betyder "hockeychampagne". Dricks det framför TV:n, passar den bra till snus, ska man spruta den på sina kompisar medan man sjunger "OS-guld, OS-guld, OS-guld", eller vad menas, undrar en nyfiken Vinlusenläsare.
Ey, byss, läs här http://vinlusen.blogspot.com/2006/02/os-guld-i-ishockey.html
så förstår du vad jag menar.
Skicka en kommentar